Loading...
Przejdź do treści
99
kbf:bilety
  • Wydarzenia w Krakowie
  • Zniżki KBF
  • Program KBF: PLUS
  • Współpraca
  • Kontakt
  • Logowanie
99
  • Wydarzenia w Krakowie
  • Zniżki KBF
  • Program KBF: PLUS
  • Współpraca
  • Kontakt
  • Logowanie
Jak radzić sobie z nadmiarem produkowanej żywności?

Jak radzić sobie z nadmiarem produkowanej żywności?

Najwięcej jedzenia marnuje się w miastach – nie dbamy o nie, nie zdając sobie przy tym sprawy, jak bardzo jesteśmy uzależnieni żywieniowo od gospodarstw rolnych.

Wątek nadprodukcji żywności oraz tego, jak sobie z nią poradzić, podejmiemy podczas spotkania z Anną Szwają i Ewą Protasiewicz z Pracowni Projektowania Alternatywnego ASP w Krakowie oraz Aleksandrem Baronem – jednym z najbardziej rozpoznawalnych szefów kuchni młodego pokolenia, współwłaścicielem krakowskiej restauracji Kapłony i Szczeżuje.

Pobranie wejściówek na to wydarzenie jest równoznaczne z zapoznaniem się z postanowieniami Regulaminu Organizatora wydarzenia.
Organizator: KBF
Apteka Designu / Kopernika 19a

Zostaw nam swój adres e-mail i otrzymaj 10% zniżki na zakup biletów!

Wpisz adres e-mailJeżeli chcesz otrzymywać newsletter, musisz udzielić poniższych zgód.

Bądź na bieżąco z krakowską kulturą

Zostaw nam swój adres e-mail
i otrzymaj 10% zniżki na zakup biletów!

Regulamin kbf: bilety
Regulamin sprzedaży
Regulamin newslettera KBF: BILETY
Regulamin Promocji
Deklaracja dostępności
Polityka prywatności
Metody płatności
Metody wysyłki
Zasady zwrotów
Formularze do pobrania
FAQ
Współpraca
Kontakt
O KBF
© 2020 Krakowskie Biuro Festiwalowe
OrganizatorKraków
created by TDcom.pl